I used Tobanjan and Tenmenjan after a long time.
I forget those, although I like it.
久しぶりに、豆板醤と甜面醤を使った。
好きなのに、使うの忘れてた。
I cooked a sauted dishes with cabbage, green pepper, and pork.
I thought again it was good taste. I wanted to eat more rice!
今回はキャベツとピーマンと豚肉の炒め物。
やっぱりおいしいな~。たくさんご飯を食べたくなる!
What a good cook, may I ask for food delivery?
返信削除わーーー!!!
返信削除おいしそう~
私も昨日鮭のチャンチャン焼き作ったよ~笑
そういえば、そういう調味料見かけない。。。ほしいな~
> choonhong
返信削除Haha, yes of course!:D How many hours will I deliver to you!?lol
> ecopon
チャンチャン焼き!えらいねー、ちゃんと料理してる!
そういえば私も冷凍庫にシャケあったな。。。使おうっと♪
えーほんと、調味料送ってあげたいくらいだよ~!アジア食材屋とかにあるといいけど・・・。
Nice! Oh, does that kanji mean toban is made with soy beans? Yum!
返信削除Nica-chan(^-^)/
返信削除Tobanjan is made from broad beans, and "豆" means "bean"!
豆板醤は空豆(そらまめ)からできていて、「豆」の意味は「bean」だよ~(^_-)-☆
No worries, it is less than a day. lol.
返信削除Haha, you are right! Less than a day! :D
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